ΗΧόΜΥΘΟΙ: Ήχος - Μύθος σαν ενώσουν

Μετά την περσινή τους επιτυχία οι ΗΧόΜΥΘΟΙ συνεχίζουν με κέφι και ζωντάνια για 2η χρονιά στην Αθηναΐδα με μια ολοκαίνουρια παράσταση, με τίτλο «Ήχος – Μύθος σαν ενώσουν...», από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2006 και κάθε Κυριακή πρωί στις 11:30.

Οι ΗΧόΜΥΘΟΙ, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ζωντανεύουν τις περιπέτειες του ζωηρού και αεικίνητου Ήχου και την συνάντηση του με τον σοφό άρχοντα Μύθο σε μια παράσταση γεμάτη  μουσική και εικόνα, όπου η ιστορία πλέκεται με τους φυσικούς ήχους, η μελωδία με το λόγο, τα μουσικά όργανα με την αφήγηση και το τραγούδι.

Η ιστορία της Βασιλικής Χατζημανωλάκη συναντά την μουσική της Παναγιώτας Βασιλοπούλου φτιάχνοντας μια απολαυστική ηχοϊστορία σε συνδυασμό με το σκηνικό και μουσικό παίξιμο της Μαρούσας Κομηνού και της Αναστασίας Κοσμίδου.

Η συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση είναι απαραίτητη και οδηγεί αναπόφευκτα σε μια μοναδική εμπειρία. Oι μικροί μας φίλοι θα συμμετέχουν ενεργά αναπαριστώντας το ταξίδι του παιχνιδιάρη Ήχου καβάλα στον Άνεμο, ή και τον μοναχικό Μύθο καθώς είναι χαμένος ανάμεσα στα βιβλία του.

Η ηχοϊστορία κυκλοφορεί και σε βιβλίο με cd από τις εκδόσεις Libro.

Κείμενο: Βασιλική Χατζημανωλάκη
Μουσική: Παναγιώτα Βασιλοπούλου
Σκηνικά: Φ. Γκίζας & Γ. Παπαφιλιππόπουλος
Κοστούμια: Αρετή Κομηνού

Ο σχεδιασμός των κοστουμιών και του σκηνικού βασίστηκε στην εικονογράφηση που έκαναν ο Δημοσθένης Οικονομίδης και η Ευαγγελία Ακρίβου.

Γενική είσοδος: 11 €

Για περισσότερες πληροφορίες:
   Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ

   Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα
   Τηλ.: 210.3480000

Δείτε επίσης:
- Το site του Πολυχώρου Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ